آغاز فعاليت نخستين مراکز خدمات کشاورزي غيردولتي با مجوز سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در استان آذربايجان شرقي

با حضور فرماندار تبريز و جمعي از مسئولين ، معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان،مدیران ارشد و مدیران جهاد کشاورزی استان آذربايجان شرقي ، نخستين مراکز خدمات کشاورزي غيردولتي استان به نام هاي ياشيل آرتان نگين تبريز در روستاي مايان سفلي بخش مرکزي و امداد کشاورز تبريز در روستاي تازه کند بخش خسروشهر شهرستان تبريز فعاليت خود را آغاز کردند.

به گزارش روابط عمومي سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، مهندس شفیعی در اين آیین افتتاح با بيان اينکه مراکز خدمات کشاورزي غيردولتي در راستاي ارتقاي خدمات‌رساني به کشاورزان و دامداران ايجاد شده است افزود: تا پايان آذرماه سالجاري علاوه بر دو مرکز خدمات کشاورزي غيردولتي که امروز در شهرستان تبريز مورد بهره برداري قرار گرفته است 20 مرکز ديگر در سایر شهرستان های استان نيز افتتاح خواهد شد.

وی با اشاره به ايجاد اشتغال براي 22 نفر در اين دو مرکز، تصريح کرد: اخذ مجوز فعاليت نخستين مراکز خدمات کشاورزي در آذربايجان شرقي مي‌تواند تا حد بسيار زيادي در ارتقاي سطح کيفي و بهبود وضعيت کشاورزي منطقه موثر باشد.

رئيس سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي استان به خدمات قابل ارائه در اين مرکز اشاره کرد و گفت: کليه خدمات اجرايي، فني، اداري، مديريتي و مشاوره‌ هاي لازم در اين مراکز ارائه مي‌شود و بسياري از مجوزهاي مربوط به جهاد کشاورزي نيز جهت صدور به اين مراکز ارجاع مي‌شود.

 وي افزود: برگزاري کارگاه‌ و دوره‌هاي آموزشي، امور بازرگاني و بازاريابي، ارتباط با ساير دستگاه‌ها و نهادهاي خدمت‌رسان به بخش کشاورزي روستا و تسهيل در ارائه خدمات اين نهادها، از ديگر وظايف اين مراکز است.

ایشان تصریح کردند: با توجه به حجم بالاي کار در مديريت جهاد کشاورزي شهرستان ها، اين مراکز مي‌توانند در شناسايي و رفع مشکلات، استفاده از فرصت‌هاي توسعه، بيان علايق و نيازهاي کشاورزان و مشتريان محصولات و کالاهاي کشاورزي، نقش مهمي را ايفا کند.

فرماندار شهرستان تبريز نيز با بيان اينکه ظرفيت نظام اداري کشورمان خيلي محدود مي باشد افزود: ايجاد اينگونه مراکز مي تواند در ايجاد اشتغال براي مهندسين کشاورزي و فارغ التحصيلان بخش کشاورزي نقش موثري ايفا نمايد.

مهندس بهروز مهدوي بزرگترين سرمايه يک کشور ، جامعه و سازمان را نيروي انساني فعال ، ماهر ، باتجربه و تحصيل کرده دانستن و افزودند: از طريق ايجاد مراکز خدمات کشاورزي غيردولتي مي توان از ظرفيت و توان نيروهاي ماهر و تحصيل کرده در مزارع کشاورزي بهره برد

یکشنبه ۰۳-۰۹-۱۳۹۸
برچسب ها: